EN
231 3008379

Όροι Χρήσης

Το anekdoto.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης "ΤΑΞΕΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ", που εδρεύει στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης στην οδό Ιπποκράτους 36 με αριθμό ΓΕΜΗ 136638506000, Α.Φ.Μ. 117648280 που ανήκει στην ΔΟΥ Καλαμαριάς. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που βρίσκεται στην διεύθυνση  www.anekdoto.com .  Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.anekdoto.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι της σύμβασης.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Υπαναχώρηση / Επιστροφή & Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για οποιοδήποτε λόγο. 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Να προηγηθεί επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα  www.anekdoto.com

2. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική του συσκευασία χωρίς φθορές.

3. Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. T-ΔΑ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.)

4. Επιστροφές δεν γίνονται σε είδη που έχουν αγοραστεί σε ειδική προσφορά ή σε προιόντα που τυπώθηκαν με φωτογραφία ,σχέδιο ή λογότυπο του πελάτη (εκτός αν έχουν παραληφθεί με φθορά και ζητηθεί αντικατάσταση).

5. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί, όπως ανωτέρω περιγράφεται, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε με e-mail ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε προβαίνει σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

6. Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς εκτός από περιπτώσεις που η αιτία επιστροφής είναι από δική μας ευθύνη. Σε περιπτώσεις αλλαγής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

7. Ειδικότερα στα t-shirts και είδη ρουχισμού δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές, διότι είναι custom made προϊόντα σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη. Ο πελάτης πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του θα πρέπει ελέγχει για το σωστό μέγεθος και χρώμα της παραγγελίας του καθώς και να συμβουλεύεται το χρωματολόγιο και το μεγεθολόγιο των t-shirt. Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία σχετικά με το μέγεθος ή το χρώμα της μπλούζας θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα anekdoto.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει αντικατάσταση ελλατωματικού προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων (εάν δεν υπάρχει stock για αντικατάσταση), το ελλατωματικό προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρία anekdoto.com για να ελεγχθεί.

Στην περίπτωση της μη παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη με δική του υπαιτιότητα, η εταιρεία anekdoto.com θα πρέπει να αποζημιωθεί με τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας της παραγγελίας. Η πληρωμή των παραπάνω εξόδων γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα ύστερα από συνεννόηση.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία πρέπει να στείλετε ακυρωτικό e-mail  ή να τηλεφωνήσετε στην εταιρία anekdoto.com. Εάν δεν γίνουν τα παραπάνω και σταλεί η παραγγελία, η εταιρεία θα πρέπει να αποζημιωθεί με τα έξοδα αποστολής, καθώς και με τα έξοδα επιστροφής στην έδρα της εταιρίας. Η πληρωμή των παραπάνω εξόδων γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα ύστερα από συνεννόηση.

3.Εγγύηση
Η επιχείρησή μας δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων δηλαδή προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από εμάς και τα οποία εμείς απλώς μεταπωλούμε. Για αυτά τα προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση, όταν αυτή υπάρχει, απευθείας από τον κατασκευαστή και θα εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος. 

4. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα.

H εταιρεία anekdoto.com δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  www.anekdoto.com τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η περιγραφή των προϊόντων να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη καθώς και το περιεχόμενο των προϊόντων προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορεί όμως να συμβεί κάποια χρώματα να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα,κυρίως λόγω διαφορετικής ανάλυσης στην οθόνη του κάθε χρήστη. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν που θα παραλάβετε, δεν θα υπολείπεται της ποιότητας ή της αναφερόμενης αξίας αυτού που εσείς παραγγείλατε και πληρώσατε.


5. Περιορισμός ευθύνης.

Η εταιρεία anekdoto.com δεν ευθύνεται έναντι των πελατών-χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «Επιστροφή προϊόντος») Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.anekdoto.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anekdoto.com παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή / και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή /και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή / και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή / και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή /και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αυτού , ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι μόνο τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


6. Ασφάλεια συναλλαγών.

H εταιρεία anekdoto.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας anekdoto.com επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

α)Για να διαπιστώσετε εάν ένας ιστότοπος είναι ασφαλής ώστε να τον επισκεφτείτε, μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες ασφαλείας του ιστοτόπου.Για να ελέγξετε την ασφάλεια ενός ιστοτόπου, στα αριστερά της διεύθυνσης ιστού, αναζητήστε την κατάσταση ασφαλείας,η οποία μπορεί να είναι μία από τις ακόλουθες:

  • Κλείδωμα Ασφαλής
  • Προβολή πληροφοριών ιστοτόπου Πληροφορίες ή Μη ασφαλής
  • Επικίνδυνος Μη ασφαλής ή Επικίνδυνος

Για να δείτε τις λεπτομέρειες και τις άδειες του ιστοτόπου, επιλέξτε το εικονίδιο. Θα δείτε έναν χαρακτηρισμό του επιπέδου ασφαλείας του ιστοτόπου.Η εταιρεία anekdoto.com διαθέτει έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας από την εταιρεία Cloudflare Inc με αποτέλεσμα η σύνδεσή σας να είναι ασφαλής και οι πληροφορίες σας,όπως για παράδειγμα οι κωδικοί πρόσβασης,τα προσωπικά στοιχεία ή οι αριθμοί πιστωτικών καρτών να είναι ιδιωτικές κατά την αποστολή σε αυτόν τον ιστότοπο.

β)Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας, οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

γ)Η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, επιτυγχάνεται μέσω ασφαλούς κρυπτογράφησης SSL 128-bit της τράπεζας Πειραιώς.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή -μέλος στην εταιρεία anekdoto.com είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία anekdoto.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας anekdoto.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

8.Πληροφορίες

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά πρωτότυπα προϊόντα, gadgets και είδη δώρων. Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα σύνολο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην οθόνης σας. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν ταχύτατα..
Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «Αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
Η εταιρεία anekdoto.com κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση και αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του,πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2313008379 ή να μας αποστείλετε e-mail στο [email protected]

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α. αλλά δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος αποστολής. Οι τιμές που αναγράφονται στα προιόντα στην ενότητα B2B και απευθύνονται σε εμπόρους,δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Επίσης οι τιμές, προσφορές και εκπτώσεις που αναγράφονται ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα.Είναι πιθανόν κάποιο προιόν να διατίθεται σε προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην συμβαίνει το ίδιο και στα φυσικά μας καταστήματα ή το αντίστροφο!
back-to-top-icon
Προϊόντα


Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης